dinsdag 3 augustus 2010

Dag 32 Terugvlucht

Om 20:30 pakken we onze spullen en lopen het kleine stukje naar de gate. In het tegenoverliggende winkeltje willen de mannen nog een XBOX360 magazine, vooruit dan maar. Er zijn toch maar 2 mensen voor ons. Alleen, die besluiten hun hele portemonnee om te keren en alles precies gepast te betalen, zodat ze van het kleingeld afzijn. En inmiddels is het boarden al begonnen, dus Yvonne begint al zenuwachtig heen en weer te lopen. Maar goed, uiteindelijk kunnen we dan toch naar de gate, waar zich al een flinke rij gevormd heeft. Maar we kunnen gelukkig langs deze rij toch gelijk boarden, omdat we business class vliegen. En tja, dit is wel heel relaxed; genoeg ruimte in de bagage-bakken, rustig gaan zitten, gelijk drinken krijgen, gezellig muziekje, stewardessen die vragen of ze nog bij iets kunnen helpen. Dit komt helemaal goed.

IMG_5914

IMG_5915

En zo relaxen we op ons gemakje richting het vertrek. Om 21:35 sluiten de deuren en gaan we richting gate, waar we zo rond 21:50 de lucht in gaan, een kwartiertje te laat uiteindelijk. Maar aangezien we er 45min korter over doen, zullen we naar verwachting al rond 11:30 landen op Schiphol. Yvonne zet gelijk haar stoel plat en gaat direct slapen. Ik had de menu-kaart inmiddels ook al gezien, maar de ossenhaas of heilbot laat ik aan me voorbij gaan. Ik wacht nog even de kleine snacks en drinken af, neem mijn medicijnen en een slaappil en rond 22:45 ga ik ook onder zeil. De mannen willen nog wel wat eten en afgesproken dat ze direct daarna gaan slapen.

IMG_5918

IMG_5921

De mannen zaten dus lekker tv te kijken, hebben wat gegeten en zijn inderdaad gelijk gaan slapen (na eerst een foto van Yvonne en mij gemaakt te hebben; grapjas). Ik val toch niet gelijk in slaap, pas rond 23:30 (US tijd) heb ik het idee. Zat nog met teveel dingen in mijn hoofd, denk ik ! Maar uiteindelijk tot 10:15 (NL tijd) geslapen, dus dat is bijna 5uur ! Yvonne heeft wel dik 6 uur geslapen en de mannen worden pas rond 10:45 wakker, dus die hebben ook wel bijna 5 uur gehaald. Gelukkig kon ik dus ook nog een foto van ze maken.

IMG_5923

Het ontbijt is prima, een goede start van de morgen en iets na 11:30 gaat het vliegtuig al landen. Een perfecte vlucht dus. We mogen nog KLM huisjes uitzoeken en omdat het alweer zo lang geleden is, heb ik mijn lijstje niet bij … Dat kan best wel eens dubbelen worden, want ik heb er al aardig wat (blijken er inderdaad 2 dubbel te zijn, maar die kan ik gelukkig met mijn broertje ruilen; die heeft ook al een aardige verzameling). Ik sms mijn broertje, die staat al te wachten. Als we rond 12uur bij de bagageband zijn, moeten we nog ongeveer 10min wachten, maar dan komen ze wel als eerste van de band, niet slecht dus !

We kunnen zo langs de douane, maar dan … Matthew vraagt zich ineens af waar zijn Nintendo DS is .. Nee he, waarschijnlijk in het vliegtuig laten liggen, en we zijn net overal doorheen. Ik loop even naar boven naar de KLM service balie. Die belt nog wel naar de gate voor ons, maar alle stewardessen zijn al weg en grondpersoneel (schoonmakers) zijn al bezig. Hopen dat die zo eerlijk zijn … In ieder geval bij Lost & Found een formulier invullen (via internet). Dan toch snel door naar Patrick, die al staat te wachten en de bagage past NIET in de achterbak .. Dan maar een grote tas om op de te zitten, een (zware) trolley bij mij op schoot achterin en twee tassen bij Yvonne op schoot. Zo gaat het NET … We missen de Suburban nu al … Maar in 45min zijn we al lekker thuis en rijden we om 13:30 onze straat in !

 IMG_5927

IMG_5925

IMG_5926

Op onze gevel hangt een groot spandoek, gemaakt door onze buurtjes; de Kokkies en de Stokkies; samengetrokken tot KStokkies ! Verder hangen er balonnen over onze auto’s heen. Binnen zijn de katten HELEMAAL in de gloria; die vragen alleen maar om aandacht, liggen de hele middag en avond dichtbij ons en zullen vannacht ongetwijfeld bij ons op bed slapen ! Binnen hangen er allemaal balonnen en slingers met ‘Leve het Bruidspaar’ en staat er een prachtige zelfgemaakte taart in de ijskast ! Daarnaast ligt er, naast de grote stapel post, ook een stapel met kaarten voor ons huwelijk. Hartstikke leuk allemaal, zelfs een paar creatieve met foto’s ‘gepikt’ van onze weblog; heel leuk, dank Ingrid en Nancy ! Tenslotte staan er nog twee grote bossen bloemen en een fles Moët & Chandon, dus het is feestelijk hier ;-) !

De rest van de middag verloopt rustig; ik ben lekker aan het rommelen met alle post (terwijl de katten lekker om me heen cirkelen, bij me komen liggen, etc) en Yvonne staat bij buren te kletsen. Om 15:30 gaan we weer op pad, onze twee honden-beren ophalen. Die hebben we dus ook ruim 4,5 week niet gezien en vooral Seaman gaat helemaal uit zijn dak. Hij bespringt ons; de krassen zitten nog over de armen van Yvonne. Maar ook Kuzco is helemaal blij. En Yvonne zit weer met een hele grote SMILE op haar gezicht; blij dat haar hondjes er weer zijn.

IMG_5930

Thuisgekomen staan we weer met allemaal buren te kletsen en haalt Yvonne nog even snel wat boodschappen om wat te eten zo (lekker Nederlands vers brood) en duik ik onder de douche. Ik heb al 5 weken niet op de weegschaal gestaan, en het lijkt allemaal erg mee te vallen; slechts 2,5 kilo erbij. Acceptabel ;-) ! Om 19uur staat er nog even visite voor de deur, de broer van Yvonne met zijn vrouw komen nog even langs om een hapje te nemen van hun zelfgemaakte taart !

IMG_5934 

IMG_5935

Die blijven lekker nog even kletsen en daarna ga ik nog even aan dit verslag, om zo vandaag toch nog even de dag af te ronden. De vermoeidheid begint nu wel toe te slaan. Binnenkort plaats ik nog een afsluitend verslag, de ‘Epiloog’, maar dat zal ongetwijfeld pas dit weekend ergens worden. Mijn hele agenda staat alweer vol voor de komende dagen, dus kan (hopelijk) gelijk weer in het ritme komen ! Ik schat dat ik om 22:30 lekker in bed lig !

33 reacties:

Jacqueline zei

Welkom terug in ons "durp". Het zal vast een vakantie zijn geworden om NOOIT meer te vergeten. Deze steekt met kop en schouders boven alle andere uit.
Leuk thuiskomen lijkt me dit ook als de boel zo versiert is.

derrobbie zei

Tjonge, wat is het allemaal weer snel gegaan.
En nu dus al weer thuis. Zal wel even wennen zijn.
wij willen jullie graag bedanken voor het leuke blog, dat we geboeid helemaal gelezen hebben. (al was jou schrijven nog langer dan dat van mij, hahaha)
Nogmaals, welkom thuis allemaal en jullie samen nog héél veel mooie jaren gewenst.

paula zei

Welkom thuis, het is wel een hele onvergetelijke vakantie geweest.
Heeft weer heel wat uurtjes leesplezier opgeleverd hier.
Succes met de jetlag en nu maar denken over het volgende reisje....
Gr. Paula

Roberto en Wendy zei

Welkom Back!

We zijn blij dat jullie vlucht zo goed verlopen is, alleen spijtig van de Nintendo ds. Hopelijk krijgt dit stuk van het verhaal een happy end.

Hopelijk geraken jullie allen terug snel in het normale ritme. Wens de achterblijvers ook een veilige en comfortabele reis van ons

Tot de epiloog dan ;)

Pieter en Petra zei

Welkom Thuis !!!!!!

Wij zullen jullie dagelijkse verhalen waar wij echt super van hebben genoten gaan missen...

Over een paar weken gaan wij ons best doen om een leuke blog te maken ;-)

Groetjes,
Pieter & Petra "PenPe"

Tiggergirl 2010 zei

Welkom thuis allemaal. Ik hoop dat jullie terug kunnen kijken op een prachtige romantische vakantie.

Succes met de heimwee.

de Welsumpies zei

Zo alles komt weer in een ander ritme.
Op naar jullie volgende reis (al mag die van RJ sneller zijn dan van Yvon:)).
Bedankt voor het leuke leesvoer.

Hmmmmmmm weet niet of ik nu blij moet zijn, duik niet voor niets weg he.........GRRRRRRR.

XXX

Karen aka Cloggie68 zei

Ook vanaf hier bedankt voor het leuke leesvoer, daar kan geen e-book tegen op :) ... Geniet maar weer van alles thuis, beestjes, hollands brood en die taart ziet er trouwens ook geweldig uit! Hopelijk komt de DS nog boven water!

famscheepensgoesorlando zei

heerlijk om ook weer thuis te komen en al het vertrouwde weer om je heen te hebben..
het was me een genoegen om jullie te volgen...en tot de volgende keer maar weer...
oogjes dicht en snaveltjes toe
slaap lekker
marij

"Rick, Sunshine State" zei

Dat is wel een heel leuk thuis komst hoor!! Helemaal met versiering ontvangen worden. Nog bedankt voor het enorm leuke blog, dat we jullie dagelijkse dingen mochten meebeleven.

Tot een volgende vakantie!!!

Marja zei

Nou, de reis is zo wel uit te houden zeg, wat heerlijk als je je stoel zo plat kan leggen om te slapen...

En wat ontzettend leuk dat de boel versierd was voor jullie, leuk dat er zo wordt mee geleefd.

De "familie" is weer herenigd met de huisdieren, gezellig hoor!

Succes met de jet lag

Sonja zei

Ondanks dat jullie het zo ontzettend naar jullie zin hebben gehad tijdens de vakantie, is het toch ook wel weer fijn om in je eigen huis te zijn, met de beesten om je heen. Zeker met zo'n ontvangst. Helemaal leuk.

Alex zei

Wat leuk dat jullie zo'n feestelijk onthaal hebben gekregen ! Dan is thuiskomen minder erg.

Dank voor alle verslagen iedere dag, we hebben er van genoten.

Succes de komende dagen met het werk !

Ryan en Hanneke zei

Welkom Thuis!

Wat een binnenkomer zo! Wat fijn dat er zo aan jullie gedacht is. En de beestjes helemaal happy, wat wil je nog meer!

Wat een vakantie hebben jullie gehad, het zal wel weer wennen zijn zo! En meteen weer aan het werk lees ik? Heftig hoor.

Knuffel de beesten maar lekker, en we zien je epiloog vanzelf wel veschijnen. Ga je dagelijkse uitgebreide verslag wel missen hoor!

Groeten,
Ryan en Hanneke

Teleton zei

Na alle actiefoto's is het ook wel eens leuk om de familie in rust te zien. En bijzonder, want wat hebben jullie veel gedaan tussen al het relaxen door.

Op de epiloog na zit het er nu helaas echt op, dus welkom thuis! Met slechts 2,5 kilo te veel op de Schaal van Sonja kan een stukje bruidstaart er nog wel bij. Een heerlijk welkom kan je wel zeggen.

Hopleijk heb je snel nog wat tijd voor De Uitsmijter van deze prachtige serie blogs. We kijken er naar uit!

Nancy. zei

Wat een heerlijke thuiskomst zo!!! Het zit erop, maar wat hebben jullie genoten (en wij van jullie blog ;-) echt SUPER gedaan!!!

We hopen jullie snel weer even te zien en lekker bij te kletsen van alle avonturen. Hopelijk komt de DS boven water?
Geniet van alle dieren en het thuis zijn!!

Groetjes uit Geleen!!

Jasmino zei

Welkom thuis weer! Wat een leuke thuiskomst hebben jullie gehad, met al die aandacht voor het pasgetrouwde stel. Leuk hoor! Nu nog even afkicken, deze vakantie zal natuurlijk lang blijven heugen.

Succes met het vinden van het goede ritme!

De Steijntjes zei

Ook namens ons, welkom thuis in ons (inmiddels) natte Kikkerlandje!!

We hebben genoten van jullie huwelijksblog, zoals Karin al schrijft, daar kan geen E-book tegenop. Alle ingrediënten van een goed boek zaten in dit blog. Humor, spanning, romantiek.....

Ik hoop wel dat dit een vervolgserie wordt en dat er snel een tweede deel wordt uitgebracht.

Maar voor nu geniet eerst maar even lekker weer van de hondjes, poesjes en eigen huis.

Bedankt voor het meegenieten van jullie onvergetelijke vakantie!!

Agnes zei

Zo en nu al weer op je werk. back in the reality he. Liefs

Agnes zei

enne. stonden er helemaal geen bloemen thuis??????????????? SMILE!!!!!!!!!!!!!!!

Ronald V / Jarjarbinks zei

Allemaal een goede reis gehad lees ik. Welkom weer in Nederland, koud hè vergeleken met Florida.

Bedankt voor jullie blog en dat we jullie belevenissen ook mochten lezen. Weer een heel mooi verhaal.

Tot het volgende blog en we spreken elkaar op het forum nog wel.

Groetjes aan de hele familie.

Ronald, Petra, Ellen en Nieck Veenstra (jarjarbinks).

Petra zei

Thuiskomen is natuurlijk ook weer leuk, en het gevoel van Yvonne met haar honden delen wij hier ook.Ook wij vinden vakantie geweldig maar als we weer richting huis gaan willen we onze hond ook weer heel graag zien.
Jullie kunnen terug kijken op een heerlijke vakantie.Wij hebben van jullie verhalen genoten.Wellicht volgend jaar weer?
P.S. zie dat mijn man ook net een berichtje heeft verstuurd hihihi, hoezo telepatie.....
Bedankt.....en groetjes uit Einighausen van Petra Veenstra

Fam Verkoelen-Roeland zei

Prachtige afsluiter, wel jammer van de DS... hopelijk komt dat nog goed !
Mooie thuiskomst ook trouwens (spandoeken, taart)... En het gewoon worden het 'normale' ritme ?? Kan dat nog ??? :)
Groetjes vanuit het met regen overtrokken Brussel.

Fam Verkoelen-Roeland

pumi1000 zei

Welkom thuis na een hele mooie reis!!

Zal even wennen zijn in het begin, maar ja helaas aan alles komt een einde.

Groetjesssss

Twan en Judith zei

Welkom thuis!! Helaas is het verslag ten einde, was wel aardig gewend aan de dagelijkse verhalen.

Maar goed, de volgende vakantie zal zich vast wel weer op redelijk korte termijn aandienen, niet?! ;)

Succes met acclimatiseren en met het werk wat ook weer wacht.

Greetzz
Twan

Aggie zei

Wat een heerlijke thuiskomst, met al die versieringen en taart...dan nog maar een half kilootje erbij, komt wel weer goed! Jammer van de DS van Matthew, maar misschien komt het nog wel goed.
Werk ze en op naar de volgende reis!! Ik heb genoten van jullie blog, jammer dat het klaar is...
groetjes van Aggie

Twinmom1995 zei

Dat is nog eens lekker vliegen, dan gaat het snel.
En dan zo'n thuiskomst, dat was natuurlijk wel te verwachten maar als het dan daadwerkelijk ook zo is, is het helemaal leuk. Ik ben benieuwd naar het epiloog en uiteraard naar de volgende vakantiplannen :-)
Succes met het wennen in Nederland en uiteraard het werken.

alberdina zei

Kijk dat is leuk thuis komen jullie zijn tenslotte nog in de witte broodsweken (gaat er thuis ook nog een feestje plaats vinden?)
de taart is mooi en ziet er heerlijk uit handig zo'n zus! Nou het leven gaat weer beginnen en hopelijk weinig last van de jetlag. Wanneer is jullie volgende trip jullie kennende zal dat niet lang op zich laten wachten, veel plezier met plannen!

Miriam zei

Voor jullie zit de vakantie er helaas er weer op. Maar wat hebben jullie een SUPER vakantie gehad met een gouden randje!
We hebben genoten van je verhalen.

Mike, Davina en Sem zei

Wat een prachtige taart! Zelfgemaakt? Wat knap zeg!
Jullie hebben er zeker weer een prachtige reis op zitten. Het was heerlijk om met jullie mee te mogen genieten zoals al zo vaak eerder. Wij zetten jullie genieten hier nog even door!

arianne zei

Robbert Jan,

We zijn weer helemaal bij! Super bedankt voor het meelezen. we hebben er weer enkele tips uit gepikt en de dairy queen gaan wij ook maar eens uit proberen.
Of jullie lol hebben gehad ga ik maar niet eens vragen.
Jullie hadden een mooi onthaal thuis. Geeft dan toch ook wel weer een goed gevoel om thuis te zijn.
Dus welkom thuis.

groetjes Arianne

Marleen zei

Welkom in Nederland. Ik was er even uit en heb dus zo'n beetje twee weken in één ruk kunnen lezen, dus ik mag er ook nog een van harte gefeliciteerd!!! aan toevoegen. Wat leuk, veel geluk samen (al heb je daar geen briefje voor nodig ;-)).De taart in Disney was mooi, maar die in Nederland vind ik ook waanzinnig.
Ik kijk alweer uit naar de volgende reis, zodat ik weer een leuke blog kan lezen.

Groetjes van Marleen

Natasja zei

Weer thuis na een fantastische vakantie. Wat leuk dat ze jullie huis versierd hadden en die taart...mooi hoor!